STEVEN & The Lucky Ones

Om zijn vorige show te try-outen trok Steven Mahieu in 2018/2019 rond met zes frisse comedytalenten, herdoopt tot "The Young Ones". Dat is hem zo goed bevallen dat hij dit voor zijn nieuwe show wil overdoen: per show twee nieuwe talenten in het voorprogramma en in de tweede helft gaat Steven zelf 45 minuten lang nieuw materiaal try-outen. Geen jonge garde deze keer, maar wél opnieuw een zootje ongeregeld met talent. Zes comedians die op hun beurt het grote geluk hebben dat zij de uitverkorenen zijn, waarmee de grote Steven Mahieu op tour wil. Kortom, "The Lucky Ones". 

Ontdek hier alle speeldata.

 

The Lucky Ones

Stijn Vandermeeren: Deze Aalstenaar kwam met een stormram het comedylandschap binnen: met weinig ervaring werd hij halve finalist van Humo's Comedy Cup 2022 en won hij aansluitend de Lunatic Comedy Award. Stijn is scherp, kan zingen en scoort door 90-plussers te imiteren. 

Jo Verhenne: Jo heeft een column in Het Nieuwsblad ("Hangen met Jo"), bedenkt interviewreeksen en scenario’s, en zingt liedjes. Tot voor kort dacht ze dat ze feministe was, tot ze eens haar eigen banden moest oppompen. Kom hangen met Jo!

Steven Degryse: Steven is een gemakkelijke mens. Je mag "Degryse" zeggen, maar ook "Degryse" of "Degryse". Hij won de NRJ Open Skype Comedy 2020. Jurylid William Boeva: "Steven overtuigde met zijn enthousiasme en met slimme, scherpe moppen." En let op: hij houdt van interactie met het publiek.

Charlotte Vandegehuchte: Charlotte brengt persoonlijke humor en ze kent daarbij geen enkele schroom. Ze doorbreekt taboes, maar doet dat vooral omdat ze niet op de hoogte is van de sociale conventies. Haar beste oneliner volgens Humo: "Een kinderwens zit niet bij ons in de familie."

Marlies Verschueren: Marlies is internet business developer, transvrouw en stand-upcomedian. Uniek in haar soort dus. Ze bezit drie comedy-kwaliteiten die haar heel goed van pas komen: rechtuit, zelfrelativerend en uiteraard: grappig.

Domien Vloeberghs: Domien is de ancien van de hoop. Hij is niet de oudste, maar hij draaide wel al mee als oudste tussen "The Young Ones" ... kan je nog volgen? Hij ook niet. Steven wilde gewoon weer Domien erbij, want hij is niet alleen aangenaam gezelschap, maar ook heel gevat op het podium. 

 Wil je op de hoogte blijven?