HUIDIGE SHOW

FULL CONTACT TOUR

Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een nieuwe voorstelling. Laten we daar dus geen inkt aan verspillen. De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*.

hef·tig

1 driftig, onstuimig (in woord of gebaar)
2 hevig, krachtig, fel
3 erg goed, leuk

De ‘Full Contact Tour’ start met een reeks optredens op comedypodia in alle centrumsteden, om daarna uit te zwermen naar de rest van Vlaanderen: in grote en kleine theaterzalen, van Hamont-Achel tot Koksijde.

Full Contact Tour in de pers

Deze show ging intussen in première in een driemaal uitverkochte Minard in Gent en dat deed Steven Mahieu niet onopgemerkt: in de pers regende het lof en sterren.

“In het midden van zijn leven denkt Steven Mahieu na over de dood, geriatrie en monogamie, en puurt daar heerlijke comedy uit.” – De Standaard (****)

“Intussen bereikt hij met zijn comedy steeds meer mensen. Voor een comedian die nooit op tv komt, is dat opmerkelijk.” De Standaard (****)

“Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood.” – De Morgen

“Zijn humor is pijnlijk grappig en snijdt heel scherp” – VRT NWS

Tekst en spel: Steven Mahieu
Support act: Hans Cools
Techniek: Giel Lavens

Foto: Jelle Vermeersch
Productie: 5to9 Management